מאת: בר קיס (Barkis10@)
בהצעת המלון, התחלנו את הערב בסיור במזקקה בה מכינים וודקה וג'ין. מקום יפיפה וחדשני והיה מרתק לשמוע וגם לטעום את השתייה שמכינים שם. אחר כך המשכנו למתחם התחנה הראשונה, מקום מהמם עם המון דוכנים של אוכל ומזכרות והמון מסעדות. מאוד כיף להסתובב שם ולאכול אוכל מכל העולם ואפילו יש ברקע הופעות עם מוזיקה מעולה. את היום סיימנו בשוק מחנה יהודה, מקום ירושלמי אותנטי שתמיד יש בו אוירה טובה עם המון אוכל מקומי מצוין והרבה ברים לשבת בהם.
למחרת הגענו ליקב קסטל, עברנו שם סיור במפעל והמדריך הסביר לנו בחיוך על תהליך ייצור היין תוך טעימות של 6 סוגי יינות שונים ובסוף הגיע בדיוק בזמן מגש גבינות ולחמים לסיים את הסיור המוצלח מהם נהנינו מול הנוף המדהים של ירושלים.
את הלילה השני העברנו בוילה בראון ומיד כשהגענו הבנו שמדובר במלון שחשבו בו על כל פרט ופרט. העיצוב במקום הוא מרהיב החל מהכניסה, עד לגג ולחדרים עצמם. החדר היה מפנק במיוחד עם מרפסת פרטית ומיטה גדולה במיוחד. ארוחת הבוקר הייתה מצוינת ומהטובות שנתקלתי בהן וביחד עם שירות כל כך קשוב ונעים החוויה הייתה נהדרת!
Are you a unique traveler?
הצטרפו למועדון היוניקי שלנו ותיהנו מהטבות מיוחדות, מבצעים בלעדיים, טיפים חכמים לנסיעות ועוד.
הצטרפות למועדון ללא עלות!